• Bagaimana caranya agara ReTweet tidak muncul di FB?

    คำตอบที่ดีที่สุด: Kunjungi aplikasi twitter http://apps.facebook.com/twitter lalu klik link "Hapus" di deretan kiri bawah halaman.
    คำตอบที่ดีที่สุด: Kunjungi aplikasi twitter http://apps.facebook.com/twitter lalu klik link "Hapus" di deretan kiri bawah halaman.
    4 คำตอบ · Facebook · 6 ปีที่ผ่านมา
  • Tranfer Tunai CDM BCA Bermasalah?

    คำตอบที่ดีที่สุด: Lihat lagi struk-nya, sepertinya itu 9696 salah satu ID mesin CDM. Ada dua pilihan bagimu: 1. Telpon halobca di 021-500888, memastikan apakah nomor rekening tujuan sudah dikirimi transferan dari kamu atau belum. 2. Print-out buku tabunganmu ke teller bca terdekat, lihat catatan di buku apakah ada transaksi transfer melalui CDM... แสดงเพิ่มเติม
    คำตอบที่ดีที่สุด: Lihat lagi struk-nya, sepertinya itu 9696 salah satu ID mesin CDM. Ada dua pilihan bagimu: 1. Telpon halobca di 021-500888, memastikan apakah nomor rekening tujuan sudah dikirimi transferan dari kamu atau belum. 2. Print-out buku tabunganmu ke teller bca terdekat, lihat catatan di buku apakah ada transaksi transfer melalui CDM ke rekening temanmu tersebut. Jika hasilnya tidak ada transaksi, berarti uangmu tidak terbaca oleh CDM tapi sudah tertelan. Ini bisa saja terjadi ketika jaringan mesin lagi down, atau ketika mesin sering hang. Telpon lagi aja halobca-nya.
    1 คำตอบ · Finansial Pribadi · 5 ปีที่ผ่านมา
  • Agan-agan dan sista-sista aku mau tanya dong!?

    คำตอบที่ดีที่สุด: Jika kamu sign in ke yahoo versi desktop di opmin, ada ketidakcocokan. Sering setelah klik tombol "Sign In" malah menuju ke halaman tips segel masuk, atau OpenID google. Solusinya cukup kembali (tekan tombol kembali) ke halaman sebelumnya yaitu halaman sign in, lalu klik lagi tombol Sign In tersebut. :. Biar sukses... แสดงเพิ่มเติม
    คำตอบที่ดีที่สุด: Jika kamu sign in ke yahoo versi desktop di opmin, ada ketidakcocokan. Sering setelah klik tombol "Sign In" malah menuju ke halaman tips segel masuk, atau OpenID google. Solusinya cukup kembali (tekan tombol kembali) ke halaman sebelumnya yaitu halaman sign in, lalu klik lagi tombol Sign In tersebut. :. Biar sukses sign in ke yahoo, jangan pergi ke jendela/tab yang lain jika browser opmin mu mendukung multi tab.
    3 คำตอบ · Yahoo Answers · 5 ปีที่ผ่านมา
  • How to change your yahoo mail password on my phone?

    คำตอบที่ดีที่สุด: With your phone browser, visit the following URL to change password of your yahoo account. https://edit.yahoo.com/config/change_pw
    คำตอบที่ดีที่สุด: With your phone browser, visit the following URL to change password of your yahoo account. https://edit.yahoo.com/config/change_pw
    1 คำตอบ · Sending and Receiving Messages · 5 ปีที่ผ่านมา
  • Apakah Pihak Admin yahoo tidak merasa "bertanggung jawab, malu dan Peduli..."?

    คำตอบที่ดีที่สุด: Hahaha... Inilah contoh "kepatuhan" indonesia terhadap produk amerika. Patuh untuk menggunakan, tidak merawat. Hanya menggunakan dan terus menggunakan, jadilah kotoran menumpuk karena kesenangan kita dalam penggunaan. .. Yang menciptakan situs Y!A indonesia beserta isinya (papan saran termasuk) adalah mereka negara... แสดงเพิ่มเติม
    คำตอบที่ดีที่สุด: Hahaha... Inilah contoh "kepatuhan" indonesia terhadap produk amerika. Patuh untuk menggunakan, tidak merawat. Hanya menggunakan dan terus menggunakan, jadilah kotoran menumpuk karena kesenangan kita dalam penggunaan. .. Yang menciptakan situs Y!A indonesia beserta isinya (papan saran termasuk) adalah mereka negara luar yang senang atas kehancuran negara kita. Kenapa? Karena mereka tidak melengkapi situs ini dengan satgas yang memadai. Mereka tinggal duduk manis menonton kekacauan yang terjadi di negara kita sendiri melalui situs bikinan mereka. .. Sesungguhnya ada banyak staf yahoo dari indonesia, contoh di T&J dia bernama "Yahoo Indonesia Newsroom". Sayangnya mereka tidak diberi tugas untuk membersihkan KOTORAN di papan saran. Yah begitulah versi lain penjajahan, mereka yang bikin situs ini senang melihat kekacauan negara kita yang datang hanya dari dalam.
    3 คำตอบ · Yahoo Answers · 5 ปีที่ผ่านมา
  • Recipients receiving my emails from "yahooalert" instead of me !?

    คำตอบที่ดีที่สุด: Someone else may changed your outgoing mail name without your knowing. You have to change your password first. Then you can change your outgoing mail name, below is the step. 1. Click on the "Options" at top of mail page, select "Mail Options". 2. From the list on the left, click "Accounts" (or... แสดงเพิ่มเติม
    คำตอบที่ดีที่สุด: Someone else may changed your outgoing mail name without your knowing. You have to change your password first. Then you can change your outgoing mail name, below is the step. 1. Click on the "Options" at top of mail page, select "Mail Options". 2. From the list on the left, click "Accounts" (or "Mail Accounts"). 3. Click "Yahoo! Mail" next from Accounts. 4. In the "your FROM name" field (or the Sending Name field), enter your name exactly as you'd like it to appear within your outgoing messages. 5. After done, click the "Save" button. :. Characters inside the brackets above are the option for new version of yahoo mail.
    1 คำตอบ · Other - Yahoo Mail · 5 ปีที่ผ่านมา
  • Why can't I login my yahoo mail on mobile?

    คำตอบที่ดีที่สุด: You have to log into desktop version of yahoo mail page through the same device --your mobile phone. You will keep getting the same error if you use another device to log in to yahoo. Yahoo mail desktop page is http://mail.yahoo.co.in
    คำตอบที่ดีที่สุด: You have to log into desktop version of yahoo mail page through the same device --your mobile phone. You will keep getting the same error if you use another device to log in to yahoo. Yahoo mail desktop page is http://mail.yahoo.co.in
    1 คำตอบ · Notices and errors · 5 ปีที่ผ่านมา
  • Bagaimana caranya memblokir kartu ATM BCA dari luar negeri (Belanda)?

    คำตอบที่ดีที่สุด: Jika kamu pemilik asli rekening tersebut, kapan pun di manapun kamu berada selagi bisa menelpon halobca, kamu diperkenankan memblokir kartu ATM-mu. Halobca: (021) 500888
    คำตอบที่ดีที่สุด: Jika kamu pemilik asli rekening tersebut, kapan pun di manapun kamu berada selagi bisa menelpon halobca, kamu diperkenankan memblokir kartu ATM-mu. Halobca: (021) 500888
    1 คำตอบ · Finansial Pribadi · 5 ปีที่ผ่านมา
  • Opsi di yahoo mail tidak berfungsi?

    คำตอบที่ดีที่สุด: Itu karena halaman yahoo mail kamu belum ter-load sampai lengkap. Tunggu saja 2 sampai 10 menit, sehabis masuk ke yahoo mail, pastikan halaman tersebut terunduh sampai penuh/lengkap, kemudian bisa klik link *Opsi*. Pastikan koneksi internet lancar.
    คำตอบที่ดีที่สุด: Itu karena halaman yahoo mail kamu belum ter-load sampai lengkap. Tunggu saja 2 sampai 10 menit, sehabis masuk ke yahoo mail, pastikan halaman tersebut terunduh sampai penuh/lengkap, kemudian bisa klik link *Opsi*. Pastikan koneksi internet lancar.
    1 คำตอบ · Lain-lain - Yahoo Mail · 5 ปีที่ผ่านมา
  • Anda dapat menjawab hingga 80 pertanyaan hari ini?

    คำตอบที่ดีที่สุด: Kamu tidak tepat, perlu diluruskan. Pembatasan ini berlaku bagi tingkat 5, 6, dan 7 (tingkat 4 nggak termasuk, seperti yang kamu sebutkan "tingkat 4 ke atas" salah). Mulai 18 april 2012, terjadi perubahan pembatasan jatah menjawab bagi pengguna tingkat 5, 6, dan 7, maksimal ada 80 jawaban per hari. Nggak bisa... แสดงเพิ่มเติม
    คำตอบที่ดีที่สุด: Kamu tidak tepat, perlu diluruskan. Pembatasan ini berlaku bagi tingkat 5, 6, dan 7 (tingkat 4 nggak termasuk, seperti yang kamu sebutkan "tingkat 4 ke atas" salah). Mulai 18 april 2012, terjadi perubahan pembatasan jatah menjawab bagi pengguna tingkat 5, 6, dan 7, maksimal ada 80 jawaban per hari. Nggak bisa dipungkiri, toh kamu sebetulnya tahu jatah menjawab dari masing-masing tingkat, dari 1 sampai 7. Kalau kamu perlu penegasan, periksalah tabel poin & tingkat di link berikut. http://id.answers.yahoo.com/info/scoring_system;_ylt=Paradox_AntaraBenarAtauSalah;_ylv=3
    1 คำตอบ · Yahoo Answers · 5 ปีที่ผ่านมา
  • A question about POP access in yahoo?

    คำตอบที่ดีที่สุด: You have to pay to get free POP access, if you registered your yahoo mail account at yahoo United States.
    คำตอบที่ดีที่สุด: You have to pay to get free POP access, if you registered your yahoo mail account at yahoo United States.
    1 คำตอบ · Sending and receiving messages · 5 ปีที่ผ่านมา
  • I cant view my yahoo email on my black berry phone?

    คำตอบที่ดีที่สุด: Try to access your yahoo mail account on a PC web browser, then sign in through your Blackberry (mobile) browser. If the problem continues via your mobile browser, then the only one you have to do is visiting the desktop page of yahoo mail on your mobile (Blackberry) browser. Its yahoo mail desktop link is http://mail.yahoo.co.uk... แสดงเพิ่มเติม
    คำตอบที่ดีที่สุด: Try to access your yahoo mail account on a PC web browser, then sign in through your Blackberry (mobile) browser. If the problem continues via your mobile browser, then the only one you have to do is visiting the desktop page of yahoo mail on your mobile (Blackberry) browser. Its yahoo mail desktop link is http://mail.yahoo.co.uk !! Some mobile browsers give you yahoo mail mobile site if you go to mail.yahoo.com . !! Make sure the image view is activated for captcha verification at the sign in page.
    2 คำตอบ · Other - Yahoo Mail · 5 ปีที่ผ่านมา
  • Email not responding?

    คำตอบที่ดีที่สุด: There is an incompatibility between your browser and the yahoo mail new version. All button dissappear from the yahoo mail page. You can try changing your browser to firefox, safari, or IE. Or use the mobile site of yahoo mail. >> http://m.yahoo.com/mail The display on the yahoo mail mobile version is very light, there is... แสดงเพิ่มเติม
    คำตอบที่ดีที่สุด: There is an incompatibility between your browser and the yahoo mail new version. All button dissappear from the yahoo mail page. You can try changing your browser to firefox, safari, or IE. Or use the mobile site of yahoo mail. >> http://m.yahoo.com/mail The display on the yahoo mail mobile version is very light, there is rarely a problem, and very nice to use while the desktop version is having a disorder.
    1 คำตอบ · Other - Yahoo Mail · 5 ปีที่ผ่านมา
  • Why can't i acces my yahoo mail account unless i give yahoo my phone number?

    คำตอบที่ดีที่สุด: Enter your phone number for ONE time again, then you will never do it any more. There is a "Second Sign-in Verifiacation" option in your Account Information. If it is activated, you will have to enter your phone number for verification everytime you sign in. 1. Click on "Hi, your-name" at top of any yahoo page... แสดงเพิ่มเติม
    คำตอบที่ดีที่สุด: Enter your phone number for ONE time again, then you will never do it any more. There is a "Second Sign-in Verifiacation" option in your Account Information. If it is activated, you will have to enter your phone number for verification everytime you sign in. 1. Click on "Hi, your-name" at top of any yahoo page you're signing in. 2. Select "Account Info". 3. Re-enter your password to contine. 4. Click the link "Set up your second sign-in verification (Beta)" 5. Remove the available check list to disable the second sign in verification. ..
    2 คำตอบ · Notices and Errors · 5 ปีที่ผ่านมา
  • I am not receiving mails in my yahoo mail?

    คำตอบที่ดีที่สุด: There may be a change in your mail options and your yahoo account after hacking. You have to correct everything to keep your email address working well and to keep your account safe. 1. Go to Mail Options page, after clicking the OPTIONS at top of mail page. 2. Check for "POP & Forwarding". If the Forwarding is being... แสดงเพิ่มเติม
    คำตอบที่ดีที่สุด: There may be a change in your mail options and your yahoo account after hacking. You have to correct everything to keep your email address working well and to keep your account safe. 1. Go to Mail Options page, after clicking the OPTIONS at top of mail page. 2. Check for "POP & Forwarding". If the Forwarding is being selected and there is an email address, then mark for POP to remove selection on forwarding. Click SAVE then. 3. Check also "Filters". Make sure there is no active filter for specific sender's email address. For your yahoo account, make sure there is no security questions and alternate email addresses that got changed. If there is any, please change it back, correct it as you like to be. 1. Go to yahoo mail. 2. Click on "Hi, your-name" located in the upper left corner, select "Account Info". A new window will open. 3. Re-enter your password to continue. 4. Click the "Update Password reset info" to update your alternate email addresses and security questions. 5. Click SAVE after done. ..
    2 คำตอบ · Notices and Errors · 5 ปีที่ผ่านมา
  • Mengapa saya tidak bisa menghubungkan fb, twitter dengan yahoo?

    คำตอบที่ดีที่สุด: Halaman untuk "account tersambung" tersebut http://profile.yahoo.com/y/settings/linked-accounts/ memakai teknologi flash. Sayangnya banyak browser di handphone yang tidak support. Kamu hanya perlu mengaksesnya lewat browser PC. Tidak perlu adanya tombol/link SIMPAN, karena perpindahan antara ON dan OFF berlaku segera... แสดงเพิ่มเติม
    คำตอบที่ดีที่สุด: Halaman untuk "account tersambung" tersebut http://profile.yahoo.com/y/settings/linked-accounts/ memakai teknologi flash. Sayangnya banyak browser di handphone yang tidak support. Kamu hanya perlu mengaksesnya lewat browser PC. Tidak perlu adanya tombol/link SIMPAN, karena perpindahan antara ON dan OFF berlaku segera setelah tindakan, selayaknya saklar. Saklar ini pun hanya dapat dilihat melalui browser PC.
    1 คำตอบ · Yahoo Answers · 5 ปีที่ผ่านมา
  • Why Yahoo mail adress can not start from a number?

    คำตอบที่ดีที่สุด: This is just a code of ethics of many existing email account providers. They allow email addresses beginning with a letter, and then can be followed by a number(s) and a specific character(s).
    คำตอบที่ดีที่สุด: This is just a code of ethics of many existing email account providers. They allow email addresses beginning with a letter, and then can be followed by a number(s) and a specific character(s).
    3 คำตอบ · Password and Sign In · 5 ปีที่ผ่านมา
  • Tanya ttg email dari yahoo.. percaya gak agan agan?

    คำตอบที่ดีที่สุด: 100% scam. Kamu telah ditipu oleh email yang tidak bertanggung jawab. Yahoo yang resmi tidak pernah mengadakan lotre, ataupun undian berhadiah. Lupakan saja hadiah dari email itu, kamu nggak bakal dapat apa-apa. Tujuan mereka adalah mencari data lengkap rekening bank milik nasabah di seluruh dunia, lalu mereka membobol rekening itu... แสดงเพิ่มเติม
    คำตอบที่ดีที่สุด: 100% scam. Kamu telah ditipu oleh email yang tidak bertanggung jawab. Yahoo yang resmi tidak pernah mengadakan lotre, ataupun undian berhadiah. Lupakan saja hadiah dari email itu, kamu nggak bakal dapat apa-apa. Tujuan mereka adalah mencari data lengkap rekening bank milik nasabah di seluruh dunia, lalu mereka membobol rekening itu beserta isinya.
    4 คำตอบ · Masalah dengan Layanan · 5 ปีที่ผ่านมา
  • Why won't my mobile phone send messages?

    คำตอบที่ดีที่สุด: The number of message center (or SMSC =SMS Center) is probably not set up correctly. This message center is under settings menu of messaging. And this message center must be in accordance with your mobile operator. So you may need to contact your mobile operator if you don't know this message center number yet. แสดงเพิ่มเติม
    คำตอบที่ดีที่สุด: The number of message center (or SMSC =SMS Center) is probably not set up correctly. This message center is under settings menu of messaging. And this message center must be in accordance with your mobile operator. So you may need to contact your mobile operator if you don't know this message center number yet.
    2 คำตอบ · Notices and Errors · 5 ปีที่ผ่านมา
  • How do I restore compose button in mail?

    คำตอบที่ดีที่สุด: You can only see this "compose" button on the mobile page of yahoo mail. On the yahoo mail desktop page, this button is named as "New" button.
    คำตอบที่ดีที่สุด: You can only see this "compose" button on the mobile page of yahoo mail. On the yahoo mail desktop page, this button is named as "New" button.
    2 คำตอบ · Other - Yahoo Mail · 5 ปีที่ผ่านมา